Laadpaal elektrische wagen - samenelektrisch.be
groepsaankoop EVBox laadpaal

Groepsaankoop laadpaal voor elektrische wagens

Interesse in een eigen laadpaal voor uw elektrische wagen? Doe mee met onze groepsaankoop en krijg een mooie korting op uw laadpaal.

Waarom een laadpaal aanschaffen?

Een elektrische wagen moet je regelmatig opladen. Dat kan aan een publieke laadpaal, maar nog handiger is het als je ook thuis kan opladen. De meeste elektrische wagens kan je opladen met een gewoon stopcontact, maar een elektrische laadpaal van EVBox heeft wel een aantal voordelen:

  1. De laadpaal laadt elke elektrische auto: Een EVBox laadpaal kan elke elektrische auto opladen. Koopt u dus meerdere wagens, of koopt u binnen een paar jaar een andere elektrische wagen? Dan kunt u de EVBox blijven gebruiken. Op die manier blijft uw EVBox waardevol.
  2. Laadt 8 keer sneller: De laadpalen van EVBox beschikken over veiligheidscertificaten. Het opladen met een laadpaal is dus veilig voor uw wagen, uw woning en gaat bovendien 8 keer sneller dan opladen met een regulier stopcontact.
  3. Altijd met een volle accu de weg op: Geen gedoe met het zoeken van een laadstation. U hebt altijd een persoonlijke plaats om uw wagen op te laden.

Detail van de groepskorting:

Via deze groepsaankoop kunt u naast een elektrische wagen ook een EVBox laadpaal kopen met groepskorting vanaf € 1.511 (incl. btw). Bij sommige wagens in de groepsaankoop krijgt u een afzonderlijke korting op de laadpaal. Deze groepsaankoop geldt dus niet voor die modellen. Hieronder vindt u een detail van de groepskorting die u krijgt voor de aankoop + installatie van een laadpaal door een gercertificeerde installateur bij u thuis :

Basisprijs
€ 1.673
Groepskorting 1
- € 162
Nettoprijs
€1.511
(inclusief btw)

Inschrijven? Zo werkt het:

Interesse in een laadpaal en/of een elektrische wagen? Dan kunt u zich nu inschrijven voor deze groepsaankoop. Zo werkt het:

Stap 1: Schrijf u in zonder verplichtingen: vul het fomulier in en wij brengen u zo snel mogelijk in contact met de dichtbijzijndste dealer(s).

Stap 2: Ontvang gratis offertes met groepskorting: de dealers stellen een gratis proefrit voor en maken een offerte op maat op, inclusief groepskorting.

Stap 3: Beslis 100% vrijblijvend: bestudeer uw offerte(s) en vergelijk. Toch geen elektrische wagen kopen? Geen enkel probleem, u heeft geen aankoopverplichting.

Inschrijving groepsaankoop elektrische wagens

Deze groepsaankoop is afgelopen. Bekijk onze andere groepsaankopen op SamenGoedkoper.be.

Wij respecteren uw privacy
Na uw aanvraag brengen we u in contact met een dealer van de gekozen elektrische wagens uit uw buurt. Wij bewaren uw gegevens zodat u uw aanvraag verder kunt opvolgen, overeenkomstig de europese GDPR wetgeving kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Vaak gestelde vragen

Dit zijn de vragen die gebruikers zich vaak stellen bij deze groepsaankoop:

Wie organiseert deze groepsaankoop?

Deze groepsaankoop is georganiseerd door Bobex, een offertevergelijkplatform, in opdracht van de Vlaamse overheid.

Is deze groepsaankoop echt gratis en vrijblijvend?

Ja, elke inschrijving is volledig kosteloos en vrijblijvend. U beslist zelf of u al dan niet een elektrische wagen aankoopt.

Welke premie krijg ik voor een elektrische wagen?

Voor een elektrische wagen kunnen particulieren, vzw’s en autodeelbedrijven via de Vlaamse overheid een premie van maximaal €4.000 krijgen. Het bedrag van de premie is afhankelijk van de totaalprijs van de wagen. Voor wagens waarvan de cataloguswaarde minder dan €31.000 bedraagt, krijgt u een premie van €4.000.

Wie kan er meedoen aan deze groepsaankoop?

In principe kan iedereen zich inschrijven. Zowel particulieren als bedrijven. De zero-emissie premie van de Vlaamse overheid is wel enkel van toepassing voor particulieren, vzw’s en autodeelbedrijven er zijn ook wel fiscale voordelen voor bedrijven (lees hier meer over premies en vrijstellingen).

Waar kan ik een elektrische wagen opladen?

Eigenlijk kunt u overal opladen. De meeste elektrische wagens kunt u opladen aan een gewoon stopcontact. U hoeft dus niet steeds over een laadpaal te beschikken, maar met een laadpaal gaat het wel sneller.

Hoe vaak moet ik zo’n elektrische wagen opladen?

Met een elektrische wagen moet u nooit meer tanken, maar wel regelmatig de batterij opladen. Opladen kan thuis (via een stopcontact of laadpaal), op het werk of op één van de vele publieke laadstations. De actieradius verschilt per model. De Renault ZOE kan 300 km rijden zonder te laden. Rijdt u net zoals 90% van de Vlamingen minder dan 60 km per dag? Dan is is deze actieradius dus ruim voldoende. Wil je toch eens verder dan 300 km rijden? Plan de lunchpauze dan in de buurt van een laadpaal, na een uurtje laden met de snellader kunt u een pak verder rijden.

Hoeveel bespaar ik met een elektrische wagen?

Met een elektrische wagen bespaar je op brandstofkosten. We maken op basis van cijfers uit de rekentool van de Vlaamse overheid de vergelijking tussen een Peugeot Ion, een Ford focus (benzine) en een VW polo (diesel). Stel dat u 15.000 km per jaar rijdt. Met de elektrische wagen betaalt u ongeveer € 899 aan elektriciteit om de wagen op te laden. De Ford focus kost u € 1.665 aan benzine per jaar. Bij de dieselwagen betaalt u €1.450 aan diesel per jaar.

Daarnaast betaalt u voor de elektrische wagen geen jaarlijkse verkeersbelasting, terwijl dit bij de nieuwe benzinewagen € 188 is en bij de dieselwagen €348. Per jaar bespaart u dus € 954 (t.o.v de benzinewagen) met een elektrische wagen. Deze cijfers zijn opgesteld op basis van de TCO (total cost of ownership) rekentool van de Vlaamse overheid.

Algemene voorwaarden:

Deze groepsaankoop wordt georganiseerd door SamenElektrisch.be, een initiatief van Bobex.com in opdracht van de Vlaamse overheid, departement Omgeving. Bekijk hier alle voorwaarden die van toepassing zijn op deze groepsaankoop en op de groepsaankoop van de EVBox laadpaal.

Bekijk alle algemene voorwaarden

(1) Groepskorting: Aanbod voorbehouden aan particulieren bij aankoop van een EVBox laadpaal tussen 01/01/2019 en 15/05/2019. U krijgt via deze groepsaankoop een korting van 15% op de laadpaal. U ziet een voorbeeldprijs voor een EVBox homeline, 1F-16A, 6m kabel met Cover H model. Dit aanbod is enkel van toepassing voor particulieren die een 100% elektrische wagen bezitten of leasen, of een nieuwe 100% elektrische wagen bestellen tijdens de looptijd van deze groepsaankoop. Het aanbod is niet van toepassing voor particulieren die enkel een hybride wagen bezitten of leasen.